Thumb Les barques de ChampotónThumb Teotihuacan - la chaussée des Morts et la pyramide de la luneThumb Teotihuacan - rue des morts et grand ensembleThumb ...autant en choisir une qui ait d’la gueuleThumb Mexique - colorations des textiles à la cochenille

Teotihuacan - rue des morts et grand ensemble

Vue depuis la pyramide du soleil. On devine sur la gauche les ruines de la citadelle (le temple de Quetzalcoatl est hors champs à gauche).

Plaats

Wereldkaart
TeotihuacánMexico Flag MexicoMéxico (Mexico) Flag Mexico

Metadata

U kunt ook metagegevensstatistieken grafisch bekijken.

Fotoalbums

Bekijk alle albums als omslagfoto of als eenvoudige tekstlinks

4 labels

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 31/01/2014 gemaakt, de laatste keer de 20/07/2020 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/photos/076533899126201119319118.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). De foto's zijn onder Creative Commons-licentie (BY-NC-ND).Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.