Mexico, Mexico

Flag Mexico

Mexico est un des 32 régions1 qui dépendent Mexico Flag Mexico
Fuseau horaire principal : -05:00

Localisation

Carte du monde

Mexico dans la bande dessinée

Découvrez les informations sur Mexico dans la bande dessinée.

Exemple de 7 photos Mexico, Mexico

Thumb A l'intérieur de TeotihuacánThumb TEOTIHUACANO - LICOR DE NOPALThumb Teotihuacan - la chaussée des Morts et la pyramide de la luneThumb Teotihuacan - la citadelle et le temple de QuetzalcoatlThumb Teotihuacan - rue des morts et grand ensembleThumb Teotihuacan - Vue sur la chaussée des Morts depuis la pyramide de la LuneThumb Teotihuacán

52 localités dans Mexico

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 06/06/2020 gemaakt, de laatste keer de 05/04/2021 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/lieu/mx/mx-mex.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.

Notes

  1.  Nombre de régions : Le nombre contient le nombre total de sous-divisions, qui peuvent étre d'un autre type que région

Inhoudsopgave Haut