Welkom op de infobrol

De infobrol, een site van Stéphane Gaudry, biedt een aantal nuttige begrippen in de informatica, een instapmodel tot professioneel niveau.

Verander de taal van de website

Version du site en français
English version of the site
Deutsche Version der Seite

Over de infobrol-website

Aan de basis van de infobrol vindt u de feitelijke informatieve inhoud. Andere delen van de infobrol-site zijn bijvoorbeeld de blog op de foto, het forum, de ledengebieden, Enz.

Je kunt de nieuwste artikelen in de infobrol bekijken: https://www.gaudry.be/nl/infobrol.html.

Dossiers et chapitres

Het woord van Steph

Soms laat ik je een bericht achter, afhankelijk van mijn humeur ... In het algemeen gaat het om ontwikkelingsinformatie (infobrol of programmeren),maar het kan ook eenvoudigweg een eenvoudige reflectie over alles zijn.

[07/03/2011] @Override interface java

D'ju il manque l'annotation @implement en Java

/...Lire la suite du billet...

Zie oude berichten…

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 19/03/2002 gemaakt, de laatste keer de 03/02/2021 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.