Thumb A l'intérieur de TeotihuacánThumb Coca Cola @ MexicoThumb Ford abandonnée (Tilt shift)Thumb Wégimont dans le brouillard (11/2019)Thumb 2019_11_10_145909

Ford abandonnée (Tilt shift)

En promenant le chien le soir sur un ancien terrain de foot abandonné, j'ai la chance de trouver quelques épaves de Ford. J'adore les formes de ces carrosseries.

6 favorieten

favorieten
  • . ruinenstaat sur flickr. ruinenstaat (Tumra Needi)
  • baloo2 sur flickrbaloo2
  • baumfinder sur flickrbaumfinder
  • black#light sur flickrblack#light
  • Dust Brothers Inside sur flickrDust Brothers Inside
  • Sergei_41 sur flickrSergei_41 (Sergei F)

Plaats

Wereldkaart

Metadata

U kunt ook metagegevensstatistieken grafisch bekijken.

Fotoalbums

Bekijk alle albums als omslagfoto of als eenvoudige tekstlinks

3 labels

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 31/01/2014 gemaakt, de laatste keer de 13/04/2020 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/photos/106563826019142281734114.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). De foto's zijn onder Creative Commons-licentie (BY-NC-ND).Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.