Chichen Itzá

Fuseau horaire principal : -05:00

Localisation

Carte du monde

Chichen Itzá dans la bande dessinée

Découvrez les informations sur Chichen Itzá dans la bande dessinée.

Exemple de 7 photos du Chichen Itzá

Thumb Chichén Itzá - Partie sous terre de  la pyramide de KukulcánThumb Chichén Itzá - El Castillo (pyramide de Kukulcán) - cinéThumb Chichen Itza - le cénote sacréThumb Chichen Itza -  accès au cénoteThumb Chichen Itza - entrée du terrain de jeu de balleThumb Chichen Itza - El Castillo (pyramide de Kukulcán)Thumb Chichen Itza - décorations en bas des escaliers

34 autres localités pour Yucatán

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 06/06/2020 gemaakt, de laatste keer de 06/02/2021 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/lieu/mx/mx-yuc/64946.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.