Thumb sans titreThumb En route vers le Wadi-Rum...Thumb Chaque morceau de rocher est sculpté à Petra...Thumb Lever de soleil à Ayn AmmunThumb Campement nomade à Ayn Ammūn

Chaque morceau de rocher est sculpté à Petra...

Vous pouvez cliquer sur l'image ci-dessous pour afficher la photo en format original avec les agrandissement des différents ouvrages sculptés à Petra:
agrandissement des ouvrages de Petra Version en format 24*36

4 favorieten en 1 commentaar

favorieten
  • Bernard Sabatier. sur flickrBernard Sabatier. (Bernard Sabatier)
  • Marin Stanišić Photography sur flickrMarin Stanišić Photography
  • Paul_Paradis sur flickrPaul_Paradis (Paul Paradis)
  • s0340248 sur flickrs0340248 (Michael Gschwind)
commentaar

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 31/01/2014 gemaakt, de laatste keer de 13/04/2020 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/photos/096563826017160281065114.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). De foto's zijn onder Creative Commons-licentie (BY-NC-ND).Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.