Petra

Fuseau horaire principal : +03:00

Localisation

Carte du monde

Petra dans la bande dessinée

Découvrez les informations sur Petra dans la bande dessinée.

Exemple de 10 photos de Petra

Thumb Les tombes royales de Petra - panorama gsmThumb Chaque morceau de rocher est sculpté à Petra...Thumb sans titreThumb sans titreThumb Lever de soleil à Ayn AmmunThumb Campement nomade à Ayn AmmūnThumb sans titreThumb Avec mon fils Tom, en face des tombeaux royauxThumb Petra, vue sur  les tombeaux royauxThumb Petra - au début du siq

6 autres localités pour gouvernorat معان

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 06/06/2020 gemaakt, de laatste keer de 06/02/2021 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/lieu/jo/jo-mn/61435.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.