Thumb Marche en avant de toi-même, comme le chameau qui guide la caravane.Thumb L'hirondelle ne fait pas le printemps, mais le chameau fait le désert.Thumb Wadi Rum 4x4Thumb Sur la route de Petra...Thumb Marchand de maïs à Hamman (JOR)

Wadi Rum 4x4

"Le plus difficile, dans le désert, c'est de trouver la sortie"
Philippe Alexandre

2 favorieten

favorieten
  • 492691252 sur flickr492691252 (yu zhao)
  • Ian Rodionov sur flickrIan Rodionov

Plaats

Wereldkaart
الديسة, العقبة, الأردن

Metadata

U kunt ook metagegevensstatistieken grafisch bekijken.

Fotoalbums

Bekijk alle albums als omslagfoto of als eenvoudige tekstlinks

Articles

5 labels

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 31/01/2014 gemaakt, de laatste keer de 13/04/2020 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/photos/096563826017300281260110.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). De foto's zijn onder Creative Commons-licentie (BY-NC-ND).Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.