province Oost-Vlaanderen, België

Flag Oost-Vlaanderen

Province Oost-Vlaanderen est une des 13 provinces1 qui dépendent België Flag België
Fuseau horaire principal : +02:00

Localisation

Carte du monde

Province Oost-Vlaanderen dans la bande dessinée

Découvrez les informations sur province Oost-Vlaanderen dans la bande dessinée.

Exemple de 5 photos province Oost-Vlaanderen, België

Thumb Château Zufall - salon vintageThumb Château de Messen - escalierThumb Château de Messen - contre-plongéeThumb Château de Messen - vaisselleThumb Château Zufall - ancienne machine à écrire

47 localités dans province Oost-Vlaanderen

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 06/06/2020 gemaakt, de laatste keer de 23/07/2020 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/lieu/be/be-vov.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.

Notes

  1.  Nombre de provinces : Le nombre contient le nombre total de sous-divisions, qui peuvent étre d'un autre type que province

Inhoudsopgave Haut