2 pages pour «validite»

Vous pouvez consulter la page d'explications relative au nuage de mots clés et aux techniques utilisées.

2 pages

 • Génie logiciel
  https://www.gaudry.be > algemeen > Analyse
  [1] 13/04/2005 - Dernière modification le 21/04/2021 Software Engineering(Génie logiciel) : gros programme? types de programmes? qualités d'un programme? Intelligence artificielle, programmes en temps réel...
  Mot clé = validite | Niveau = 2

 • Conversions de dates
  https://www.gaudry.be > gereedschap > Gereedschap
  [2] 06/12/2003 - Dernière modification le 21/04/2021 Conversions de dates du format timestamp vers le format date et inversément (pratique pour les bases de données MySQL). Formats timestamp, ISO 8601, RFC 822
  Mot clé = validite | Niveau = 8

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 13/03/2010 gemaakt, de laatste keer de 03/02/2021 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/tagcloud-rf-validite.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.