Thumb sans titreThumb Liège, les potagers des coteauxThumb Liège, Basilique Saint-MartinThumb Liège derrière le monument du 14ème de LigneThumb Liège, monument du 14ème de Ligne

Liège, Basilique Saint-Martin

La basilique Saint-Martin de Liège est une église de Liège, anciennement Collégiale Saint-Martin. Consacrée basilique en 1886, Saint-Martin est l'une des sept anciennes collégiales liégeoises.

Source: Wikipedia

Derrière la basilique Saint-Martin, nous pouvons apercevoir la caserne de Saint-Laurent.

1 favoriet

favoriet
  • Sol_LUNAR sur flickrSol_LUNAR

Plaats

Wereldkaart
LiègeLiègeBelgique (België) Flag België

Metadata

U kunt ook metagegevensstatistieken grafisch bekijken.

Fotoalbums

Bekijk alle albums als omslagfoto of als eenvoudige tekstlinks

Articles

3 labels

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 31/01/2014 gemaakt, de laatste keer de 20/07/2020 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/photos/165367820092676781307716.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). De foto's zijn onder Creative Commons-licentie (BY-NC-ND).Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.