Thumb Le rituel du thé à HuéThumb Phat Tich - Statue géante de Bouddha au sommet du mont Lan KhaThumb Programmeur pythonThumb Mộc ViệtThumb Retour des courses en moto

Programmeur python

3 favorieten

favorieten
  • Bernard Sabatier sur facebookBernard Sabatier
  • Camille Fontaine sur facebookCamille Fontaine
  • Yolande Steeman sur facebookYolande Steeman

Plaats

Wereldkaart
Mỹ Tho (My Tho)Tien Giang Flag Tien GiangViệt Nam (Vietnam (Socialistische Republiek)) Flag Vietnam (Socialistische Republiek)

Metadata

U kunt ook metagegevensstatistieken grafisch bekijken.

Fotoalbums

Bekijk alle albums als omslagfoto of als eenvoudige tekstlinks

Articles

5 labels

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 31/01/2014 gemaakt, de laatste keer de 20/07/2020 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/photos/164367820082626781804316.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). De foto's zijn onder Creative Commons-licentie (BY-NC-ND).Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.