Thumb Baphûon (Angkor)Thumb Racines de fromagerThumb Jeune moine au CambodgeThumb Temple de Pre RupThumb Montagne de Bueren - La nocturne des coteaux 2018 - Liège

Jeune moine au Cambodge

6 favorieten

favorieten
  • Joëlle Rossius sur facebookJoëlle Rossius
  • Line Vh sur facebookLine Vh
  • Michel Gaudry sur facebookMichel Gaudry
  • Stéphanie Vandermeulen sur facebookStéphanie Vandermeulen
  • Wu-nien sur flickrWu-nien
  • 后来尘 sur flickr后来尘 (后来 尘)

Plaats

Wereldkaart
ក្រុងសៀមរាប (Siem Reap) (Ta Trai ?)សៀមរាប Flag សៀមរាបព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា (Cambodja (Koninkrijk)) Flag Cambodja (Koninkrijk)

Metadata

U kunt ook metagegevensstatistieken grafisch bekijken.

Fotoalbums

Bekijk alle albums als omslagfoto of als eenvoudige tekstlinks

5 labels

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 31/01/2014 gemaakt, de laatste keer de 20/07/2020 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/photos/056563826018240580410110.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). De foto's zijn onder Creative Commons-licentie (BY-NC-ND).Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.