Thumb Racines de fromagerThumb Jeune moine au CambodgeThumb Temple de Pre RupThumb Montagne de Bueren - La nocturne des coteaux 2018 - LiègeThumb La nocturne des coteaux 2018 - Liège

Temple de Pre Rup

Pre Rup est un temple-montagne construit par le roi Rajendravarman au 10ème siècle, et dédié à Shiva.

2 favorieten

favorieten
  • Roman Popelar sur flickrRoman Popelar (Roman Popelar)
  • Wu-nien sur flickrWu-nien

Plaats

Wereldkaart
ក្រុងសៀមរាប (Siem Reap) (Pre Rup ?)សៀមរាប Flag សៀមរាប (Siem Reap Province ?)ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា (Cambodja (Koninkrijk)) Flag Cambodja (Koninkrijk)

Metadata

U kunt ook metagegevensstatistieken grafisch bekijken.

Fotoalbums

Bekijk alle albums als omslagfoto of als eenvoudige tekstlinks

5 labels

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 31/01/2014 gemaakt, de laatste keer de 20/07/2020 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/photos/056533899026202407218118.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). De foto's zijn onder Creative Commons-licentie (BY-NC-ND).Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.