Démonstration .htaccess

Ce répertoire sert de test, et permet de visualiser certaines possibilités des fichiers .htaccess.

Ce répertoire (./), et le répertoire sans_style/ nous permettent de tester une navigation non contrôlée parmi les répertoires du site.

Le répertoire avec_style/ nous permet de tester la personnalisation de l'affichage.

Le répertoire avec_style/protection/ nous permet de tester ce que permet l'authentification par .htaccess (nom d'utilisateur : infobrol; mot de passe : password).

La page relative à la protection par fichier .htaccess nous permet d'approfondir le sujet, et nous propose un générateur de mots de passe cryptés au choix en MD5, SHA-1, ou Crypt.

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 12/03/2006 gemaakt, de laatste keer de 31/10/2018 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/htaccess/info.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.