Geen cache-versie.

Caching uitgeschakeld. Standaardinstelling voor deze pagina:ingeschakeld (code LNG204)
Als het scherm te langzaam is, kunt u de gebruikersmodus uitschakelen om de cacheversie te bekijken.

Arnàiz, Raùl

Photo de Arnàiz, Raùl

Autodidacte, il commence très jeune à travailler dans un studio d’animation dans lequel il fait la rencontre d’Oscar Herrero. Il participe pendant dix années à de nombreux projets d’animations puis décide de se consacrer uniquement à sa passion d’enfance, la bande dessinée. En 2008, paraît le premier tome de Home aux Éditions Soleil sur le scénario de Herrero.

Texte et photo © Soleil

Tous les rôles de Arnàiz, Raùl

  • Dessin
    • La Peur Géante (infos)
      • n°3 - La guerre des abysses (infos)

Autres dessinateurs

Vous pouvez consulter la page de tous les dessinateurs.

Voir toutes les séries BD

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 04/05/2020 gemaakt, de laatste keer de 01/03/2023 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/bd/dessin/arnaiz-raul.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.