Richard, Stéphane

Photo de Richard, Stéphane
Date de naissance : 01-01-1976

Stéphane Richard (aka Zanshine), coloriste de bande dessinée pour Ankama Éditions, sur les titres Le Visiteur du Futur (François Descraques/Gosh) et Maori (Caryle Ferey/Giuseppe Camuncoli), coloriste de la trilogie Wahkan (L'Hermenier, Cossu, Sentenac, Richard). Il est aussi coloriste de l’album BD Aline – le Cube de Xerus avec Nicolas Snieg au scénario et Mike A. Calles au dessin.

Tous les rôles de Richard, Stéphane

  • Couleurs
    • La Peur Géante (infos)
      • n°2 - L'Ennemi des Profondeurs (infos)
      • n°3 - La guerre des abysses (infos)

Autres coloristes

Vous pouvez consulter la page de tous les coloristes.

Voir toutes les séries BD

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 04/05/2020 gemaakt, de laatste keer de 01/03/2023 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/bd/couleur/richard-stephane.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.