2 pages, 170 articles pour «Signaler une erreur»

Vous pouvez consulter la page d'explications relative au nuage de mots clés et aux techniques utilisées.

2 pages

 • Profil de Stéphane Gaudry
  https://www.gaudry.be > Informatie > De site
  [1] 19/03/2002 - Dernière modification le 07/03/2021 Qui est Stéphane Gaudry? Informations sur l'auteur de l'infobrol, les moyens de contacts (mail, forum,...)
  Mot clé = signaler-une-erreur | Niveau = 2

 • Commentaires
  https://www.gaudry.be > Informatie > De site
  [2] 22/02/2004 - Dernière modification le 07/03/2021 Vous pouvez commenter chaque page du site (par un lien en bas de page), me signaler mes erreurs (orthographe, etc.), ou manifester votre désacord à propos d
  Mot clé = signaler-une-erreur | Niveau = 4

170 articles

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 13/03/2010 gemaakt, de laatste keer de 03/02/2021 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/tagcloud-rf-Signaler%20une%20erreur.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.