Geen cache-versie.

Caching uitgeschakeld. Standaardinstelling voor deze pagina:ingeschakeld (code LNG204)
Als het scherm te langzaam is, kunt u de gebruikersmodus uitschakelen om de cacheversie te bekijken.

Définition de «USB»

USB
L'USB est né en 1995, et permet la connexion de nombreux périphériques.

Le port USB (Universal Serial Bus) est basé sur une architecture série, mais beaucoup plus rapide que les ports série standards.

Il fournit l'alimentation des périphériques par deux fils - masse(GND), et alimentation(VBUS) -, les deux autres fils permettant le transfert de données à des vitesses, selon les types, de 12 Mbps et 1,5 Mbps.
  • 1 +5Vcc (VBUS)
  • 2 data -
  • 3 data +
  • 4 GND

Catégories

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 19/03/2002 gemaakt, de laatste keer de 03/02/2021 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/glossaire/usb

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.