Définition de «NTSC»

NTSC
Angl : National television system committe.

Organisme aux États-Unis chargé de l’établissement des normes en matière de télévision et de vidéo en couleur. Norme de télévision en couleur élaborée par la National Television System Committee aux États-Unis, mais implantée en Australie, au Canada, aux États-Unis et au Japon, qui comporte 525 lignes et diffuse 30 images par seconde.

Catégories

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 19/03/2002 gemaakt, de laatste keer de 03/02/2021 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/glossaire/ntsc

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.