Pantazis, Pete

Photo de Pantazis, Pete

Pete Pantazis est un coloriste professionnel de comics books. Il commence sa carrière en 1997 sur le titre "Spawn" de Image comics. Il travaille ensuite pour WildStorm Productions sur des séries comme "Wildcore" et "Gen12". En 2000 il est embauché par Marvel comics ("Ultimate Spider-Man", "Cable", "Universe X", etc.). En 2001 il commence à travailler pour DC comics sur " Harley Quinn" et "Final Crisis".

Texte et photo ©bedetheque

Tous les rôles de Pantazis, Pete

 • couleurs
  • DC Comics Justice League (infos)
   • n°2 - L'Odyssée du mal (infos)
   • n°4 - La Ligue de Justice d'Amérique (infos)
   • n°5 - La Guerre des Ligues (infos)

Autres coloristes

Voir toutes les séries BD

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 04/05/2020 gemaakt, de laatste keer de 06/04/2021 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/bd/couleur/pantazis-pete.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.