Tijdelijk ontoegankelijke gegevens

Sorry, het door u gevraagde document is niet beschikbaar. Ik kan geen informatie over "images/longdesc/flow-abs-rel-desc" in het Nederlands vinden. Hier zijn enkele stappen die u kunt proberen om de pagina te vinden waar u naar op zoek was:

  • Als u de URL met de hand hebt getypt, zorg er dan voor dat deze precies zo is als zou moeten. Controleer ook het hoofdlettergebruik (De infobrol gebruikt kleine letters zoveel mogelijk voor de adressen) en je hebt de URL beëindigd door de geldige extensie (.html).
  • Als u op zoek bent naar informatie over een bepaald onderwerp, start dan de "CSS Specificatie" startpagina.
  • Probeer de site te doorzoeken met behulp van het zoekvak boven aan deze pagina.

U kunt terugkeren naar de inhoudsopgave: https://www.gaudry.be/nl/css.html
of probeer de Franse versie te lezen:https://www.gaudry.be/css.html

De vertaling is (nog) niet beschikbaar

Er is geen Nederlandse vertaling onder de naam "images/longdesc/flow-abs-rel-desc". Daar kunnen drie redenen voor zijn:

  • De doorzochte tekst van de CSS van de W3C is nog niet vertaald.
  • De vertaling is niet geregistreerd op dit adres.
  • Er is geen specificatie die overeenkomt met "images/longdesc/flow-abs-rel-desc".

Als de aanbeveling waarnaar u op zoek bent nog niet is vertaald, vindt u hier wellicht de Engelse versie: https://www.gaudry.be/en/css-rf-images/longdesc/flow-abs-rel-desc.html

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 04/02/2006 gemaakt, de laatste keer de 26/10/2018 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/css-rf-images/longdesc/flow-abs-rel-desc.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.

Referenties

  1. Bekijk - html-document Taal van het document:nl CSS2 Specificatie : http://www.playgarden.com

Deze verwijzingen en links verwijzen naar documenten die geraadpleegd zijn tijdens het schrijven van deze pagina, of die aanvullende informatie kunnen geven, maar de auteurs van deze bronnen kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina.
De auteur Deze site is als enige verantwoordelijk voor de manier waarop de verschillende concepten, en de vrijheden die met de referentiewerken worden genomen, hier worden gepresenteerd. Vergeet niet dat u meerdere broninformatie moet doorgeven om het risico op fouten te verkleinen.

Inhoudsopgave Haut