Thumb F Cemetery (HUN)Thumb F Cemetery (HUN) - looking around the lightThumb Lierre et tombes dans un cimetière oubliéThumb Les mauvaises herbes des cimetièresThumb Camp News

Lierre et tombes dans un cimetière oublié


C’est très beau un arbre dans un cimetière. On dirait un cercueil qui pousse...


Pierre Doris

3 favorieten

favorieten
  • lddb72 sur flickrlddb72
  • prayermadonna sur flickrprayermadonna (patricia)
  • Whitney Lake sur flickrWhitney Lake (Whitney Lake)

Plaats

Wereldkaart
Dessau Flag DessauSachsen-Anhalt Flag Sachsen-AnhaltDeutschland (Duitsland (Bondsrepubliek)) Flag Duitsland (Bondsrepubliek)

Metadata

U kunt ook metagegevensstatistieken grafisch bekijken.

Fotoalbums

Bekijk alle albums als omslagfoto of als eenvoudige tekstlinks

3 labels

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 31/01/2014 gemaakt, de laatste keer de 20/07/2020 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/photos/361367820171696781308016.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). De foto's zijn onder Creative Commons-licentie (BY-NC-ND).Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.