Thumb Merida - monument à la PatrieThumb Merida - monumentThumb Merida - arrière du monument à la PatrieThumb Uxmal - arche du quadrilatère des nonnes depuis le jeu de balleThumb Uxmal - arche du quadrilatères des nonnes

Merida - arrière du monument à la Patrie

Le monument est un imposant monolithe en pierre, en forme d’hémicycle. Les sculptures en bas-relief qui le couvrent évoquent des moments clés de l’histoire de la nation mexicaine, de la époque préhispanique et jusqu'aux premières décennies du 20e siècle.
Sculpteur: Rómulo Rozo

Plaats

Wereldkaart
Yucatán, Mexique

Metadata

U kunt ook metagegevensstatistieken grafisch bekijken.

Fotoalbums

Bekijk alle albums als omslagfoto of als eenvoudige tekstlinks

3 labels

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 31/01/2014 gemaakt, de laatste keer de 13/04/2020 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/photos/263560190336192787273112.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). De foto's zijn onder Creative Commons-licentie (BY-NC-ND).Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.