Thumb Prière de se laver les mains avant de prendre le désertThumb Fête de LéaThumb California highway patrol - pit and protectThumb Leica M10 Elmarit-M 1:2.8/28 ASPH testThumb G-SBAR sous la pluie à la nocturne des coteaux 2017

California highway patrol - pit and protect

Superbe surprise sur le bord de la route... Seul détail qui choquait (mais que l'on ne voit pas sous cet angle de prise de vue), ce sont les plaques d'immatriculation qui ne sont pas américaines.

4 favorieten

favorieten
  • Ian Rodionov sur flickrIan Rodionov
  • ixus960 sur flickrixus960
  • Noko's Piks sur flickrNoko's Piks
  • Tsuchi's Piks sur flickrTsuchi's Piks

Plaats

Wereldkaart

Metadata

U kunt ook metagegevensstatistieken grafisch bekijken.

Fotoalbums

Bekijk alle albums als omslagfoto of als eenvoudige tekstlinks

3 labels

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 31/01/2014 gemaakt, de laatste keer de 13/04/2020 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/photos/096513898126201602717118.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). De foto's zijn onder Creative Commons-licentie (BY-NC-ND).Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.