Thumb Where there is no struggle there is no strengthThumb ABN-AMRO toren - HDRThumb DOK7 - Woensel XL - Failed HDRThumb La tour d'Eben-EzerThumb Matériel agricole abandonné sous la tour de Prayon

DOK7 - Woensel XL - Failed HDR

Op de site van WoenselXL, ik hield van de wolkenkrabber DOK7 als gevolg van gele panelen en zwart contrasteert met de grijze betonnen structuur.

5 favorieten

favorieten
  • Cristel harfang69 sur flickrCristel harfang69
  • Fabrsympa sur flickrFabrsympa (Fabrice Lacroix)
  • gillesfrancotte sur flickrgillesfrancotte (Gilles Francotte)
  • ixus960 sur flickrixus960
  • okieh.pics sur flickrokieh.pics (Okieh Pics)

Plaats

Wereldkaart

Metadata

U kunt ook metagegevensstatistieken grafisch bekijken.

Fotoalbums

Bekijk alle albums als omslagfoto of als eenvoudige tekstlinks

4 labels

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 31/01/2014 gemaakt, de laatste keer de 13/04/2020 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/photos/076563826011552181864114.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). De foto's zijn onder Creative Commons-licentie (BY-NC-ND).Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.