Thumb Fucus vesiculosus v2Thumb sans titreThumb Touristus retraitusThumb sans titreThumb sans titre

Touristus retraitus

Le touristus retraitus est une espèce assez répandue dans les contrées touristiques en période pré-estivale. Il se différencie des autres espèces de touristus par sa nonchalance et une plus grande propension à la sieste (procédé visant à reconstituer son potentiel énergétique nécessaire à ses déplacements entre le divan télé, le réfrigérateur, et la toilette).

4 favorieten

favorieten
  • andreliebling sur flickrandreliebling
  • claude lina sur flickrclaude lina (Claude)
  • Sr.Lago sur flickrSr.Lago (Lago)
  • 李锋 LiFeng sur flickr李锋 LiFeng (lucas lee)

Plaats

Wereldkaart

Metadata

U kunt ook metagegevensstatistieken grafisch bekijken.

Fotoalbums

Bekijk alle albums als omslagfoto of als eenvoudige tekstlinks

3 labels

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 31/01/2014 gemaakt, de laatste keer de 13/04/2020 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/photos/056563826014531281075114.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). De foto's zijn onder Creative Commons-licentie (BY-NC-ND).Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.