Thumb Varan à Uxmal (MEX)Thumb Le train des récoltes de papyrusThumb Scène de rue à Al Ma‘arrīThumb Confinement Covid-19Thumb Rapatriement Covid-19

Scène de rue à Al Ma‘arrī

2 favorieten en 1 commentaar

favorieten
  • akilla1 sur flickrakilla1 (Akilla Santos)
  • Tommysfotografie sur flickrTommysfotografie (Tommy van der Genugten)
commentaar

Plaats

Wereldkaart
Al Ma‘arrīQina قنا Flag Qina قنا (Muḩāfaz̧at Qinā ?)مصر / maṣr (Egypte (Arabische Republiek)) Flag Egypte (Arabische Republiek)

Metadata

U kunt ook metagegevensstatistieken grafisch bekijken.

Fotoalbums

Bekijk alle albums als omslagfoto of als eenvoudige tekstlinks

3 labels

Nederlandse vertaling

U hebt gevraagd om deze site in het Nederlands te bezoeken. Voor nu wordt alleen de interface vertaald, maar nog niet alle inhoud.

Als je me wilt helpen met vertalingen, is je bijdrage welkom. Het enige dat u hoeft te doen, is u op de site registreren en mij een bericht sturen waarin u wordt gevraagd om u toe te voegen aan de groep vertalers, zodat u de gewenste pagina's kunt vertalen. Een link onderaan elke vertaalde pagina geeft aan dat u de vertaler bent en heeft een link naar uw profiel.

Bij voorbaat dank.

Document heeft de 31/01/2014 gemaakt, de laatste keer de 20/07/2020 gewijzigd
Bron van het afgedrukte document:https://www.gaudry.be/nl/photos/016563826020582480964114.html

De infobrol is een persoonlijke site waarvan de inhoud uitsluitend mijn verantwoordelijkheid is. De tekst is beschikbaar onder CreativeCommons-licentie (BY-NC-SA). De foto's zijn onder Creative Commons-licentie (BY-NC-ND).Meer info op de gebruiksvoorwaarden en de auteur.